Vad är nu detta???

Ett par dagar efter FORMEx mässan så sprudlar det ideer från både mig & mannen….
Just nu är verkstaden i full gång och vi håller på att skapa alla möjliga olika växtstöd…..
På mässan beställde vi en massa saker till trädgården och kommer att satsa mycket på detta just i år….
Betong från Indoor&Outdoor….
Alla möjliga rostiga saker från egen tillverkande I & I….
Vi kommer satsa mycket på bänkar i olika storlekar…
Jag lovar att visa ett färdigt resultat snart….
Jag längtar efter att gå i trädgården och bara ha en massa måsten och ändå känna lugnet….
Nu väntar soffan med mannen framför handbollen…..
Heja Sverige….

7 svar till “Vad är nu detta???”

 1. Helt Enkelt skriver:

  spännande!

  du får berätta mer imorr´n 🙂

  kram.

 2. the shed skriver:

  Nu är det paus i matchen, då passar jag på.
  Det här ser verkligen spännande ut, kul med nya ideér…

  Kram Tina

 3. Jennifer skriver:

  Åh, spännande!!!
  Tack för kommentaren.
  Jobba på :)!
  Kram/ Jennifer

 4. Christin skriver:

  Det ser vi framemot! Gjorde precis ett trädgårdsinlägg! Längta!!!

 5. Ljuva Drömmar skriver:

  Det ser spännande ut. Hoppas det blir bra!

  Jag har kikat in till dig ett tag nu men har nog inte gett mig till känna förrän nu. Ville bara tala om att jag tycker du har en väldigt fin och inspirerande blogg. Jag har lagt till den i min favoritlista så jag inte missar nåt.

  Hoppas du får en skön dag, kramar Maria!

 6. Anonymous skriver:

  Hej! Kajsa
  Jag ser fram emot en spännande vår med dej och din blogg! Tack för den superfina tofsen. Vill också berätta för dig att det ordnade sig och den snälla farbrorn betalade mig tillbaka, ingen är gladare än jag 🙂 jag vet att det finns snälla människor… och du tack än en gång…för du trodde på mig och kunde vänta ett slag. Jag kommer åter till dig snart igen och handlar du har så mycket fint!. Önskar din en underbar tid framöver med många kunder och en härlig vår. Du är bäst!
  Kära hälsningar Kamilla

 7. Inredningsgalen skriver:

  Oj vad spännande, jag hoppas kunna ta mig tid o fara till din butik i vår! Finns så mycket fin jag vill känna o klämma på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *