Just nu…..

 
 
-Hemma hos mig i ena hörnan av vardagsrummet-
 Ligger just nu i soffan och laddar batterierna inför Formex Mässan….
Känner mig just nu lite tom när det kommer till inspiration och inredning…..
Men efter regn kommer sol…..
Efter tråkigt kommer roligt…..
Efter motgång kommer framgång….
Ha en underbar Måndag kväll….. Kram Kajsa

4 svar till “Just nu…..”

 1. Sara skriver:

  Bryt ihop och kom igen heter det ju;) Hade de fina lila vaserna på borden i helgen till lillans dop. Kanske slänger ut bilder på bloggen en dag, då hojtar jag till. Formex lär väl ge lite inspiration till dig får man hoppas.

 2. Vi kanske ses där uppe, vi är där bara på torsdagen.

  Kram Helena.

 3. the shed skriver:

  Hej, hoppas du får upp inspirationen igen. Ha det så bra på mässan, jag brukar följa med syrran men inte i år. Ska bli kul och se vad du hittar…

  Kram Tina

 4. Malin skriver:

  Hej Kajsa! Jag var ute och gick med barnvagn och hund idag när jag såg din dotter kliva ut så sött från dagis. För det var väl Alice i rosa mössa och en fin beige jacka, vill bara säga att hon var det sötaste jag sett! Så glad liten tjej och helt bedårande söt! Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *